Klanten

"Je merk is wat mensen over je zeggen als je niet in de kamer bent" -Jeff Bezos

Nederland Psychoanalytisch Instituut:

Het NPI is een gespecialiseerde GGZ instelling voor behandeling van mensen met persoonlijkheids- problemen. Binnen de complexe keten van diagnosestelling tot opname mag ik faciliteren om de wachttijd aanzienlijk te reduceren.

Quoratio:

Quoratio is een snelgroeiende speler binnen de administratieve detachering. Voor Quoratio mag ik de green- en blackbelt Lean opleiding en certificering verzorgen. Inclusief de coaching van de praktijkopdrachten en opzet van het curriculum. Ik doe dit samen met mijn partner Watson & Associates.

Jellinek:

Bij deze toonaangevende Top-GGZ in de verslavingszorg mocht het probleem rond om de klinische bedbezetting oplossen. Als projectmanager was ik verantwoordelijk voor optimalisatie van de cliëntlogistiek, bij klinische behandeling van cliënten in de verslavingszorg bij Jellinek. Dit voor het klinisch detox- en behandelproces in vier klinieken. Doel is de optimalisatie van bezetting van bedden, om zo optimale zorg aan de cliënten te kunnen geven. Hierbij toepassen van lean methodieken om verbeteringen te realiseren.

a.s.r. verzekeringen:

 Als manager van team proces- en leanexperts bij a.s.r. Levensverzekeringen. Verantwoordelijk voor continu verbeteren van de processen en performance. Realiseren visie: “Iedere medewerker kent dagelijks zijn bijdrage aan het organisatiedoel, is in staat knelpunten te signaleren en te verbeteren”

Europese verzekeringen:

Als programmamanager verantwoordelijk voor succesvolle Lean programma implementatie bij Europeesche verzekeringen. Als senior leanexpert verantwoordelijk voor lean implementatie bij a.s.r. Pensioenen en a.s.r. Schade. Verantwoordelijk voor ontwikkeling en uitvoering van het a.s.r. Lean-certificeringsprogramma en verschillende Lean-trainingen.

Post.nl:

Als strategisch adviseur voor Logistieke startegie bij PostNL. Nieuw procesontwerp gemaakt en gepilot met Lean methodieken voor het post voorbereidingsproces. Verantwoordelijk voor het maken en implementeren van een landelijke blauwdruk van dit procesontwerp voor 500 locaties.