Partners

"If you want to go fast, go alone, if you want to go far, go together"

Watson & Associates 

Als zelfstandig ondernemer verbonden aan dit netwerk van ervaren professionals. Wij begeleiden organisaties in verandertrajecten op het gebied van Lean, Six Sigma, IT, HR, Agile en interim management. Doel is elkaars kennis en vaardigheden te benutten om zo onze klanten optimaal te bedienen. Wij passen beproefde methodes flexibel toe, op maat voor onze opdrachtgevers. In een open, betrokken sfeer werken we samen met hen aan blijvend resultaat. Want een goede samenwerking zorgt voor synergie en succes! 

Propeller Development

Als partner maak ik deel uit van Propeller development. Propeller development staat voor beweging. Elke rotor draagt bij aan het geheel en samen komen ze tot optimale voorwaartse kracht. ‘Connect potential & Propel Business’. In steeds complexere werk- en klantomgevingen is behoud van samenhang in de organisatie essentieel om effectief tot resultaat te komen. Propeller begeleidt organisaties, teams en individuen om de samenhang te versterken en de aanwezige potentie te benutten om tot resultaat te komen. Propeller Development maakt gebruik van een netwerk van ervaren facilitators, trainers en coaches om met aandacht en kwaliteit te kunnen werken. Dit betaalt zich uit in trouwe opdrachtgevers en werkplezier.

Foundation for Natural Leadership

Als facilitator mag ik mensen meenemen opzoek naar hun eigen natuurlijk leiderschap. Dit doe ik onder andere met meerdaagse trails in Spanje, Alpen en Afrika. Door in de natuur te vertragen en dichter bij je zelf te komen, kom je tot inzichten. Deze inzichten omgezet in acties, veranderen hoe je in het leven staat.