Over ELF & CO

"All things are difficult before they are easy."  Thomas Fuller

ELF & CO:

Elf staat voor mij, Herman Elferink, als consultant en coach. De Co staat voor co-creëren en samenwerking met klanten en partners. Door de juiste expertise bij elkaar te brengen komen we tot de beste oplossingen. Mijn expertise is het verhogen van klantwaarde (Lean), realiseren van wendbaarheid (Agile) en ontwikkelen van teams en individuen binnen een organisatie (coaching). Na jaren gewerkt te hebben bij grote corporate organisaties, kon ik in 2018 de lonkende vrijheid van het ondernemerschap niet meer weer staan.

 

Ik ben een ervaren allround consultant en coach met ruime ervaring in administratieve dienstverlening, ICT, logistiek, zorg, en productieomgeving. Deze ervaring heb ik op gedaan als consultant, manager en als programmamanager van voornamelijk Lean, Agile en Six Sigma trajecten. Ik werk mensgericht als coach en inhoudsgericht als manager. Doordat ik goed verbinding kan maken en een sterke drive heb, weet ik snel mijn omgeving mee te krijgen om met plezier, blijvend resultaat te behalen.

 

Dit doe ik op het gebied van: persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en bedrijfskundige problemen. Afhankelijk van de vraagstelling heb ik de rol als coach, de rol van klankbord, trainer, facilitator of adviseur. Ik (Elf & Co) geloof in co-creatie met klanten en ik werk regelmatig samen met complementaire partners zie hier mijn partners